Bay Cove / Eye of the Demon / Strangers in Town / The Devils of Bay Cove
színes, szinkronizált amerikai horror, 95 perc, 1987
rendező: Carl Schenkel forgatókönyvíró: R. Timothy Kring producer: Michael Rhodes ügyvezető producer: Roger Birnbaum, Peter Guber, Jon Peters zeneszerző: Shuki Levy operatőr: Jacques Steyn vágó: Jimmy B. Frazier
Pamela Sue Martin (Linda Lebon) Tim Matheson (Jerry Lebon) Barbara Billingsley (Beatrice Gower) Jeff Conaway (Josh McGwin) Woody Harrelson (Slater) Susan Ruttan (Debbi McGwin) James Sikking (Nicholas Kline) Inga Swenson (Matty Kline)
Linda és Jerry újdonsült házasok. Az új élet reményében Amerika egy távoli szegletében telepednek le. A környékbeli boszorkány klán azonban arra az álláspontra helyezkedik, hogy vagy csatlakoznak hozzájuk, vagy szembe kell nézniük a kívülállás következményeivel.
I.
Fájlnév: Bay Cove - Bay Cove 1987.avi Fájl mérete: 1,33 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:35:11 Film teljes: Igen
Szinkron: Tim Matheson-Rátóti Zoltán, Pamela Sue Martin-Györgyi Anna, továbbá Újréti László, Bencze Ilona, Kassai Ilona, Kocsis Mariann, Kautzky Armand, Széles László, Somogyvári Pál. Magyar szöveg Seres József, hangmérnök Bérczy Endre, rendezőasszisztens Baja Gábor, vágó Fényi Márta, gyártásvezető Juhász Attila, szinkronrendező Dóczy Orsolya. A szinkron a Videovox Stúdióban készült.
Fájlnév: Bay Cove - Bay Cove 1987 VHSRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media / Version 2 Kódek azonosító : mp42 Fájlméret : 607 MiB Időtartam : 1:34:40 Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 896 Kbps
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 1:34:40 Source_Duration/String : 1:34:40 Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 126 Kbps Legnagyobb adatsebesség : 144 Kbps Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz Adatfolyam mérete : 85,0 MiB (14%) Nyelv : magyar
Tim Matheson-Rátóti Zoltán, Pamela Sue Martin-Györgyi Anna, továbbá Újréti László, Bencze Ilona, Kassai Ilona, Kocsis Mariann, Kautzky Armand, Széles László, Somogyvári Pál. Magyar szöveg Seres József, hangmérnök Bérczy Endre, Rendezőasszisztens Baja Gábor, vágó Fényi Márta, gyártásvezető Juhász Attila, szinkronrendező Dóczy Orsolya. A szinkron a Videovox Stúdióban készült.