színes, szinkronizált amerikai horror, 97 perc, 2005
rendező: Jim Wynorski forgatókönyvíró: Jim Wynorski, Bill Munroe producer: Paul Hertzberg ügyvezető producer: Daniel Gilboy, Michael Paré zeneszerző: Chuck Cirino operatőr: Andrea V. Rossotto vágó: Randy Carter
Michael Paré (Michael A. Stoddard kapitány) Ryan McTavish (Jerry Ryan) Michelle Borth (Dr. Susan Richardson) Renee Talbert (Carrie Evans) Jerri Manthey (Sandra Crescent)
Az Egyesült Államok kormányának megbízásából egy eldugott szigeten titkos állatkísérleteket végeznek katonai célokra. Dr. Richardson és lánya Susan radioaktív anyaggal kezelnek egy varánuszt és egy királykobrát. Így ezek gigantikus méretűre nőnek és felfalnak mindent. Az elszabadult szörnyeknek senki sem állhat az útjába. Stoddard kapitánynak és az állatvédőknek minden bátorságukat össze kell szedniük, hogy elhárítsák a környezeti katasztrófát és túléljék ezt a küldetést.
Általános Teljes név : Szornyek szigete - Komodo vs. Cobra 2005.mkv Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 786 MiB Időtartam : 01:37:56 óra Teljes adatsebesség : 1 122 kb/s Kódoló szoftver : Lavf58.20.100
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:37:56 óra Adatsebesség : 1 050 kb/s Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 714 képpont Képarány : 16:9 Eredeti képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : változó Képkockasebesség : 23,976 (23976/1000) FPS Legkisebb képkockasebesség : 23,564 FPS Legnagyobb képkockasebesség : 24,390 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.048 Adatfolyam mérete : 735 MiB (94 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:37:56 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 66,2 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 45,5 MiB (6 % ) Default : igen Alternate group : 1