Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek műfajok szerint » Fantázia - Sci-fi » Otthon biztonságban (Right at Your Door - fantasztikus filmdráma - 2006)
Otthon biztonságban
archietoshd1Dátum: Péntek, 2017-10-20, 19:40 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1103
Állapot: Offline
Otthon, biztonságban

Right at Your Doorszínes, szinkronizált amerikai fantasztikus filmdráma, 91 perc, 2006rendező: Chris Gorak
forgatókönyvíró: Chris Gorak
producer: Jonah Smith, Palmer West
zeneszerző: tomandandy
operatőr: Tom Richmond
vágó: Jeffrey M. Werner


IMDb Port FilmkatalógusMary McCormack (Lexi)
Rory Cochrane (Brad)
Tony Perez (Alvaro)
Scotty Noyd Jr. (Timmy)
Max Kasch (Marshall tizedes)
Jon Huertas (Rick)
Will McCormack (Jason)
Jenny O'Hara (Lexi anyja)
Jessica Freitas (Gail)
Nina Barry (Kathy Reynolds)
Ed Francis Martin (Juan Martinez)
David Richards (Neil Simmons)
A történet egy szép napsütötte reggelen kezdődik Los Angelesben. Brad elbúcsúzik munkába induló feleségétől - Lexitől - és éppen hozzáfog napi tennivalóihoz amikor a rádióban azt hallja, hogy a városban bomba robbant. Később további robbanásokról érkezik hír és kiderül, hogy veszélyes kinézetű, valószínűleg mérgező porfelhő került a levegőbe a Los Angeles-i medence fölött. A rádió bemondja, hogy a robbanások túlélőit karanténba zárták és a hatóságok azt tanácsolják az embereknek, hogy maradjanak otthon és gyorsan zárkózzanak be, mielőtt a szennyezett porfelhő eléri őket. Az utakat azonnal lezárják és a telefonkapcsolat is akadozik, így Brad úgy dönt, hogy bezárkózik a házába és elszigeteli magát szomszédja - Alvaro - segítségével. Úgy gondolják, hogy Lexi nem tud majd hazajönni, ezért Brad hagy számára némi ruhát, vizet és élelmet kint a ház mögött. De Lexi, aki közben autóbalesetet szenvedett, még él és sikerül hazajutnia, testét azonban még mindig a robbanásból származó törmelék és por borítja. Ha Brad beengedi a házba, az asszony megfertőzheti őt és Alvarót, így Lexi a házon kívül reked. A városban hatalmas a felfordulás, rendkívüli állapotot hirdetnek. Lexi és Brad a kevés tartalékával próbálja kihúzni, miközben ajtók és falak választják el őket egymástól. A külvilágból szinte semmi információt nem kapnak. Végül megérkezik a hivatalos "segítség" is, azonban nincs sok köszönet benne...
 
hovi66Dátum: Péntek, 2018-09-14, 07:29 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 284
Állapot: Offline
köszi
 
Fórum » Filmek műfajok szerint » Fantázia - Sci-fi » Otthon biztonságban (Right at Your Door - fantasztikus filmdráma - 2006)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2019
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenTibcsi (6051), Bcbgirl (11020), Peti2895 (13574), gary4968 (27060), szörpike (20727)