ArchieToshD2 | Dátum: Vasárnap, 2013-02-03, 04:34 | Üzenet # 1 |
 Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1364
Állapot: Offline
| Halálfutam 3: A pokol tüzeDeath Race: Inferno színes, szinkronizált amerikai akció sci-fi, 2012

rendező: Roel Reiné író: Paul W.S. Anderson. Tony Giglio. Robert Thom. Charles B. Griffith forgatókönyvíró: Tony Giglio producer: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Mike Elliott ügyvezető producer: Roger Corman zeneszerző: Trevor Morris operatőr: Roel Reiné, Wayne Shields vágó: Radu Ion, Michael Trent IMDb Port Filmkatalógus Luke Goss (Carl Lucas) Ving Rhames (Weyland) Danny Trejo (Goldberg) Dougray Scott (Niles York) Fred Koehler (Lists) Tanit Phoenix (Katrina) A film középpontjában Frankenstein, minden idők legjobb Halálfutam sofőrje áll, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Az élet-halál autós verseny borzasztó megpróbáltatás lesz a versenyzők számára. Az ellenfelek nem ismernek könyörületet egymás iránt, ráadásul a sivatagi körülmények tovább nehezítik a versenyen résztvevők harcát. Halálfutam, 2008Halálfutam 2, 2010Halálfutam 3: A pokol tüze, 2013Halálfutam 4: Totális anarchia, 2018 
|
|
| |
cata | Dátum: Szombat, 2013-02-09, 11:20 | Üzenet # 2 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 661
Állapot: Offline
| köszi
|
|
| |