ArchieToshD2 | Dátum: Vasárnap, 2013-02-03, 04:34 | Üzenet # 1 |
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1364
Állapot: Offline
| Halálfutam 3: A pokol tüzeDeath Race: Inferno színes, szinkronizált amerikai akció sci-fi, 2012
rendező: Roel Reiné író: Paul W.S. Anderson. Tony Giglio. Robert Thom. Charles B. Griffith forgatókönyvíró: Tony Giglio producer: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Mike Elliott ügyvezető producer: Roger Corman zeneszerző: Trevor Morris operatőr: Roel Reiné, Wayne Shields vágó: Radu Ion, Michael Trent IMDb Port FilmkatalógusLuke Goss (Carl Lucas) Ving Rhames (Weyland) Danny Trejo (Goldberg) Dougray Scott (Niles York) Fred Koehler (Lists) Tanit Phoenix (Katrina)A film középpontjában Frankenstein, minden idők legjobb Halálfutam sofőrje áll, aki mindössze egy győzelemre van attól, hogy elnyerje szabadságát, ami nem csak neki, hanem csapatának is a börtönön kívüli életet jelentené. Az élet-halál autós verseny borzasztó megpróbáltatás lesz a versenyzők számára. Az ellenfelek nem ismernek könyörületet egymás iránt, ráadásul a sivatagi körülmények tovább nehezítik a versenyen résztvevők harcát. Halálfutam, 2008Halálfutam 2, 2010Halálfutam 3: A pokol tüze, 2013Halálfutam 4: Totális anarchia, 2018
|
|
| |
cata | Dátum: Szombat, 2013-02-09, 11:20 | Üzenet # 2 |
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 661
Állapot: Offline
| köszi
|
|
| |