színes, szinkronizált amerikai fantasztikus akciófilm, 157 perc, 2012
rendező: Christopher Nolan író: Bob Kane forgatókönyvíró: Christopher Nolan, David S. Goyer, Jonathan Nolan producer: Christopher Nolan, Charles Roven, Emma Thomas ügyvezető producer: Kevin De La Noy, Benjamin Melniker, Thomas Tull, Michael E. Uslan zeneszerző: Hans Zimmer operatőr: Wally Pfister vágó: Lee Smith
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.
I.
Fájlnév: A Sotet Lovag - Felemelkedes - The Dark Knight Rises 2012.avi Fájl mérete: 1,75 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 02:37:48 Film teljes: Igen
A film IMAX jeleneteket tartalmaz. Az IMAX-ról bővebben itt: https://u.to/-rmSAg olvashatsz. (Szerintem nem oszt, nem szoroz a nézésben ..., csak oda volt írva az NFO-ban!)
Fájlnév: A Sotet Lovag - Felemelkedes - The Dark Knight Rises 2012 IMAX cd1.avi Fájl mérete: 1,05 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:29:43 Film teljes: Igen
Köszönöm a filmet A Kozmosz végtelenjében, Téren és Időn át Száguldani a csillagok között, mint eltévedt fénysugár. **************************************** Hibás linket kérlek pü-ben jelezd, hogy javíthassam!