Leharcolt oroszlánok
|
|
ArchieToshJ1 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-28, 05:25 | Üzenet # 1 |
 Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1366
Állapot: Offline
| Leharcolt oroszlánokSecondhand Lions színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 104 perc, 2003

rendező: Tim McCanlies forgatókönyvíró: Tim McCanlies producer: Corey Sienega, Scott Ross, David Kirschner ügyvezető producer: Karen Loop, Mark Kaufman, Toby Emmerich, Kevin Cooper, Janis Rothbard Chaskin operatőr: Jack N. Green jelmeztervező: Gary Jones zene: Patrick Doyle látványtervező: David J. Bomba vágó: David MoritzIMDb Port Filmkatalógus Michael Caine (Garth) Robert Duvall (Hub) Haley Joel Osment (Walter) Nicky Katt (Stan) Kyra Sedgwick (Mae) A kis Walter számára semmi sem lehetne kiábrándítóbb, mint egész nyáron a flúgos nagybácsik farmján unatkozni. A furcsa rokonok még furcsább hóbortjai azonban idővel mégis felkeltik az érdeklődését. A postán rendelt afrikai oroszlán persze rögtön gyanússá válik Walter számára, így nyomozásba kezd: honnan lehet ilyen temérdek pénze a két elvarázsolt öregnek? Múltjuk ugyan titokzatos, de vajon igazak-e a hihetetlen pletykák amelyek szerint a nagybácsik valaha bankrablók voltak.  
|
|
| |
baos6 | Dátum: Csütörtök, 2011-07-28, 07:37 | Üzenet # 2 |
 Pincér
Csoport: Feltöltő
Üzenetek: 146
| Köszönöm!
|
|
| |
Ircsi | Dátum: Szombat, 2011-09-10, 07:33 | Üzenet # 3 |
Ezredes
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 56
| Köszönöm!!!
|
|
| |
Tunder_ke | Dátum: Vasárnap, 2013-01-06, 13:43 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Tegnap este láttam a filmet és nagyon tetszett! A film keresése közben bukkantam erre az oldalra és nagyon örülök, hogy idetévedtem! Köszönöm a feltöltést!
|
|
| |
Zsozsi | Dátum: Kedd, 2013-04-16, 18:23 | Üzenet # 5 |
Pincér
Üzenetek: 1581
| Köszönöm!
|
|
| |