színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 80 perc, 1994
rendező: Hart Bochner forgatókönyvíró: Adam Leff, Zak Penn producer: Paul Schiff operatőr: Reynaldo Villalobos jelmeztervező: Mary Zophres zene: Steve Vai látványtervező: Steven J. Jordan vágó: Nicholas C. Smith
Jeremy Piven (James "Droz" Andrews) Chris Young (Tom Lawrence) Megan Ward (Katy) Jon Favreau (Gutter) Alex Desert (Mullaney) Gale Mayron (Cecilia) Matt Ross (Raji) Stivi Paskoski (Deege) Jody Racicot (Pigman) Sarah Trigger (Samantha) David Spade (Rand McPherson) Thomas Mitchell (Bantam Draper) Kevin Jubinville (Carter Prescott) Jake Busey (Mersh) Ted Kozma (Kosmo)
Tom Lawrence tanulni érkezett arra az egyetemre amely a Verem lakóinak botrányairól hírhedt. Az iskola vezetése tehetetlen, a politikailag korrekt diákszervezetek pedig naponta tüntetnek a helyzet ellen. Ám az igazgatónő sem hagyja a dolgot annyiban és ultimátumot ad a Verem léha diákjainak: három napjuk van megtéríteni az iskolában okozott anyagi károkat, különben ki vannak rúgva. Droz -, a Verem vezetője - azonnal akcióba lép és összehozza az év legnagyobb buliját. Egykori szobatársa és egyben legelszántabb ellenfele azonban csak erre várt.
Fájlnév: Vakvilag egyetem - PCU 1994.avi Fájl mérete: 1,48 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:20:34 Film teljes: Igen
[Videó] Felbontás: 720x480 Kodek: DivX FPS: 23,98
[Audió] Kodek: MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Csatornák száma : 2 Mintavétel: 48000 Hz Bitráta: 128 Kbps