színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 102 perc, 1969
rendező: Alan J. Pakula író: John Nichols forgatókönyvíró: Alvin Sargent producer: Alan J. Pakula ügyvezető producer : David Lange zeneszerző: Fred Karlin operatőr: Milton R. Krasner vágó: Sam O'Steen, John W. Wheeler
Liza Minnelli (Pookie Adams) Tim McIntire (Charlie Schumacher) Wendell Burton (Jerry Payne) Chris Bugbee (Roe) Sandy Faison (Nancy Putnam) Austin Green (Pookie apja) Jawn McKinley (Helen Upshaw)
Jerry félénk, zárkózott fiatalember, aki most kezdi a főiskolát. A srác életébe valósággal berobban a rámenős és teljességgel kiszámíthatatlan diáktársa, Pookie Adams, és fenekestül felforgatja azt. A szeszélyes nőszemély szinte ráakaszkodik a fiúra, miközben segít neki túlélni az első nehéz hónapokat. Noha nyilvánvalóan mindketten hasznot húznak ebből a különös románcból - Jerry-nek megerősíti az önbizalmát, Pookie-nak meg segít megbirkózni a boldogtalan otthoni életével - kapcsolatuk szükségszerű elválással ér véget.
Általános Teljes név : Elso szerelem - The Sterile Cuckoo 1969.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 260 MiB Időtartam : 01:42:41 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 354 kb/s
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : Baseline L2.1 Formátum beállítások, CABAC : nem Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:42:41 óra Adatsebesség : 221 kb/s Szélesség : 440 képpont Magasság : 240 képpont Képarány : 1,85:1 Eredeti képarány : 1,85:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.084 Adatfolyam mérete : 162 MiB (62 % )
Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:42:41 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 128 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 440 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 94,0 MiB (36%) Default : igen Alternate group : 1