rendező: Brian W. Cook forgatókönyvíró: Anthony Frewin producer: Brian W. Cook, Michael Fitzgerald ügyvezető producer: Luc Besson, Steve Christian, Pierre-Ange Le Pogam, Colin Leventhal, Donald A. Starr, Daniel J.B. Taylor zeneszerző: Bryan Adams operatőr: Howard Atherton vágó: Alan Strachan
John Malkovich (Alan Conway) Jim Davidson (Lee Pratt) Richard E. Grant (Jasper) Luke Mably (Rupert Rodnight) Marc Warren (Hud) Robert Powell (Robert)
Alan Conway vadidegenként könnyedén és gátlástalanul adhatja ki magát minden idők egyik legnagyobb rendezőjének, Stanley Kubrick-nak. Az emberek pedig hiszékenyek, különösen, ha egy élő (?!) legendával találkozhatnak és Conway pofátlanul ki is használja őket. Gond nélkül húz le mindenkit kisebb összegekre, de a nagyszabású csalásoktól sem riad vissza. Ebben az sem gátolja, hogy sem a rendezőről, sem filmjeiről halvány fogalma sincs. Szerencséjére másoknak se túl sok.
Fájlnév: Kubrick menet - Colour Me Kubrick-A True...ish Story 2005.avi Fájl mérete: 698 Mb.
[Film] Érvényes: Igen [AVI] Időtartam: 01:22:55 Film teljes: Igen
Hozzáadva (2016-03-22, 01:12) --------------------------------------------- A csúcs. john malkovich. a csúcs. nem tudom eléggé leírni. A színész- Hozzá hasonló nincs a világon.
john malkovich menet.
Hozzáadva (2016-03-22, 01:15) --------------------------------------------- A legcsúcsaabb csúcs. Imádom
Hozzáadva (2016-03-22, 01:22) --------------------------------------------- Van egy john malkovich. Vagyok én. Ennyi elég.