Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » A bűvös körhinta (The Magic Roundabout - animációs film - 2005)
A bűvös körhinta
ArchieToshJ2Dátum: Vasárnap, 2012-12-30, 13:06 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1442
Állapot: Offline
A bűvös körhinta

The Magic Roundaboutszínes, szinkronizált francia-angol animációs film, 78 perc, 2005rendező: Dave Borthwick, Jean Duval, Frank Passingham
forgatókönyvíró: Paul Bassett, Serge Danot, Tad Safran, Raolf Sanoussi, Stephane Sanoussi
producer: Andy Leighton, Pascal Rodon, Claude Gorsky
ügyvezető producer: François Ivernel, Jill Sinclair
zene: Mark Thomas
vágó: Mathieu Morfin


IMDb Port FilmkatalógusTom Baker (Zeebad hangja)
William H. Macy (Brian hangja)
Lee Evans (Train hangja)
Joanna Lumley (Ermintrude hangja)
Ian McKellen (Zebedee hangja)
Kylie Minogue (Florence hangja)
Bill Nighy (Dylan hangja)
Robbie Williams (Dougal hangja)
Ray Winstone (Sam)
Michel Galabru (Zabadie hangja)
Vanessa Paradis (Margot hangja)
Az Elvarázsolt Faluban, jégbe fagyva, mozdulatlanul áll a Bűvös Körhinta. Ez Zuzmor, a gonosz rugólábú varázsló műve, aki azon fáradozik, hogy leigázza, és az örök jég fagyos birodalmává tegye a Földet. Zuzmor-ral egy jóságos, varázsló, Zizidor veszi fel a küzdelmet, akinek a lábai helyén szintén rugók vannak. Ám ő is csak addig ugrál, amíg meg nem fagyasztja a jégszívű Zuzmor! Nem marad más hátra, Zizidor barátai kénytelenek csatarendbe állni a Föld megmentéséért. Négy olyan figura, akik akcióhősként kissé valószínűtlenek, de a szívük aranyból van: Brian az epekedő, szerelmes csiga, Dalária az operaénekes tehén, Dylan a bódult, filozofikus hajlamú rocker nyúl és Dugó a leszokóban lévő édességfüggő kutyus.

Csak három varázserejű gyémánt megszerzésével tudja ez a bizarr, de rettenthetetlen és elszánt csapat megállítani és visszafordítani a létüket fenyegető jegesedést. Zizidor utolsó erejével még egy kedves kis piros Gőzöst varázsol elő barátai számára, no meg egy titokzatos térképet. Így aztán a vonakodó kalandkeresők boldog otthonukat elhagyva, veszélyes útra kelnek a fagyos észak felé.

Elkeseredett versenyfutás kezdődik Zuzmor-ral, az ő hű alattvalójával, Sam-mel az őrszemmel és az idővel, egy tüzet okádó vulkán forrva bugyogó láváján át, egy csapdákkal teli trópusi szentély legmélyéig hatolva, óriási jeges pusztaságokon és hófödte csúcsokon keresztül.

Vajon győzedelmeskedhet-e négy hősünk a legyőzhetetlennek tűnő gonosz Zuzmoron? Bátorságra, ravasz fortélyokra és a barátság erejére van szükségük ahhoz, hogy túljárjanak az ellenség eszén, hogy újra kisüthessen a Nap, kizöldülhessenek a rétek, és újra elindulhasson a bűvös körhinta!
 
RudiDátum: Szombat, 2014-05-10, 21:50 | Üzenet # 2
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 650
Állapot: Offline
Köszönöm
 
susiDátum: Hétfő, 2017-02-27, 17:13 | Üzenet # 3
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 620
Állapot: Offline
köszi
 
jozsefistvanDátum: Vasárnap, 2017-03-12, 00:07 | Üzenet # 4
Pincér
Csoport: Felhasználó
Üzenetek: 274
Állapot: Offline
Köszönöm!
 
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » A bűvös körhinta (The Magic Roundabout - animációs film - 2005)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2022
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenlacylla (24915), szabolcscsincsak (28628), szanto05236141 (29302), andromeda3 (31626), laszlo_leblanc (35771)