színes, szinkronizált német filmdráma, 90 perc, 2009
rendező: Thomas Jahn forgatókönyv: Thomas Jahn, Sabine Leipert, Julia Neumann producer: Rolant Hergert, Ica Souvignier, Michael Souvignier zeneszerző: Susan DiBona vágó: Thomas Jahn
Kelly Adams (Natalie) Joshua Dallas (Ben) Henry Garrett (Kevin) Stacy Keach (Joe) Leslie Malton (Ben édesanyja)
Ben jó ember akar lenni miután letöltötte börtönbüntetését. Az anyját bántó mostohaapja megütéséért került a rácsok mögé. Azóta az anyja nem hajlandó beszélni vele mivel a férfi belerokkant a verésbe. Munkát keres, de senki sem akar alkalmazni egy volt fegyencet, azonban egy lepukkant bokszklub tulaja takarítót keres. Kisebb huzavona után végül alkalmazza Ben-t. A tulaj valamikor bokszoló volt, de egy selejtezőn úgy kiütötte ellenfelét, hogy az belehalt a sérülésbe. Ezért a világbajnoki címért vívandó meccs előtti éjszaka visszavonult, eltűnt a nyilvánosság elől és azóta nem is bokszolt többet és nem is edzett senkit, csak a klubját üzemelteti. Azonban észreveszi Ben-ben az őserőt, a fiú viszont nem akar bokszolni, mert nem szeretne megütni senkit. A tulaj végül rávezeti, hogy az életben mindenért meg kell küzdeni, a szerelemért, a bajnoki címért és azért is, hogy jobb ember lehessen. Így mindketten kapnak még egy esélyt. A tulaj edzőként és Ben bokszolóként.
I.
Fájlnév: A bokszolo - The Boxer 2009 TvRip.mkv Fájl mérete: 2,03 Gb.
[Film] Érvényes: Igen [Matroska] Időtartam: 01:30:05 Film teljes: Igen
Általános Teljes név : A bokszolo - The Boxer - 2009 TvRip.mp4 Formátum : MPEG-4 Formátum profil : Base Media Kódek azonosító : isom (isom/iso2/avc1/mp41) Fájlméret : 635 MiB Időtartam : 01:30:05 óra Teljes adatsebesség : 985 kb/s Kódoló szoftver : Lavf58.45.100
Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High L3 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : avc1 Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding Időtartam : 01:30:05 óra Adatsebesség : 850 kb/s Szélesség : 720 képpont Magasság : 576 képpont Képarány : 5:4 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 25,000 FPS Szabvány : PAL ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.082 Adatfolyam mérete : 548 MiB (86%) Hang Sáv száma : 2 Formátum : AAC Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Formátum profil : LC Kódek azonosító : 40 Időtartam : 01:30:05 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 129 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L R Mintavételezési gyakoriság : 44,1 kHz Képkockasebesség : 43,066 FPS (1024 spf) Adatfolyam mérete : 82,9 MiB (13% )