Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » Hópihe (Snowflake the White Gorilla - animációs film - 2011)
Hópihe
ArchieToshD3Dátum: Csütörtök, 2014-01-30, 04:49 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1319
Állapot: Offline
Hópihe

Snowflake, the White Gorilla



színes, szinkronizált spanyol animációs film, 89 perc, 2011



rendező: Andrés G. Schaer
forgatókönyvíró: Albert Val, Amelia Mora
producer: Julio Fernández, Inmaculada Castaño, Susanna Jiménez
ügyvezető producer: Barry Brooker, Carlos Fernández, Alberto Marini, Alberto Neira, Stan Wertlieb
zeneszerző: Zacarías M. de la Riva
operatőr: Sergi Bartrolí
vágó: Álex de Molina


IMDb Port Filmkatalógus



Ariana Grande (Hópihe hangja)
Elsa Pataky (Bruixa del Nord)
Constantino Romero (Ron hangja)
Christopher Lloyd (Dr. Archibald hangja)
Elsa Anka (Professzor)
Rosa Boladeras (Anna)
David Spade (Jenga hangja)
Jennette McCurdy (Petunia hangja)
Nathan Kress (Elvis hangja)




Hópihe tudja, hogy milyen érzés másnak lenni: születése óta ő az egyetlen aki hófehér bundájával kitűnik a többi gorilla közül. Bár a barcelonai állatkert lakójaként ő a legkedveltebb látványosság és minden kisgyerek csak őt szeretné látni, a többi gorilla mégsem érti, hogy mit esznek rajta az emberek és miért is annyira különleges ez a velük együtt élő fura szerzet. De Hópihét nem olyan fából faragták, hogy csak úgy lenyelje az őt érő támadásokat. Nagy tervei vannak. Barátaival, a vörös panda testében reinkarnálódott buddhista fekete párduccal, Ailur-ral és egy csupaszív kislánnyal Paulá-val a hatalmas erejű boszorkányhoz készülődik annak reményében, hogy ő is olyan normális gorilla lehet, mint a társai az állatkertben. A jóbarátok azonban nem is sejtik, hogy a biztonságot nyújtó állatkerttől távol mekkora veszélynek vannak kitéve és milyen kalandok árán juthatnak el a cirkuszi boszihoz. És a baj nem jár egyedül. Az útjukat a gonosz szívű Luc de Sac is keresztezi aki meg van győződve arról, hogy Hópihe szíve egy olyan amulett ami véget vethet balszerencséjének. És Luc bármire képes, hogy megszerezze amit akar. De a három kalandor bebizonyítja, hogy szeretettel, bátorsággal és sok leleményességgel bármit le lehet győzni.








 
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » Hópihe (Snowflake the White Gorilla - animációs film - 2011)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



fanfan (3677), tgz56 (4511), ang747 (7541), toncsi64 (12556), bluhekk (21174), szabolcscsincsak (28628), remenyi24 (31803), pm5yzk93z (37252)