Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » A három királyok (The 3 Wise Men / Los reyes magos - animációs film - 2003)
A három királyok
ArchieToshJ2Dátum: Péntek, 2013-03-15, 22:25 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1424
Állapot: Offline
A három királyok

The 3 Wise Men / Los reyes magos



színes, szinkronizált spanyol-francia animációs film, 75 perc, 2003



rendező: Antonio Navarro
forgatókönyvíró: Javier Aguirreamalloa, Juanjo Ibánez, Juan Ignacio Pena
producer: Eduardo Campoy, Claude Carrère
ügyvezető producer: Fernando Martín Sanz
zeneszerző: Caelo del Río, José Battaglio


IMDb Port Filmkatalógus



Gary Anthony Stennette (Boldizsár hangja)
Martin Sheen (Gáspár hangja)
Juan Echanove (Menyhért hangja)
Craig Stevenson (Heródes hangja)
Emilio Estevez (Jimmy hangja)




Ez a mesefilm a bibliai három királyok történetének zenés átdolgozása gyerekeknek, sok nagyszerű melódiával. A történet a római fennhatóság alá tartozó Betlehemben játszódik, Jézus születése előtt pár nappal. Heródes király hűséges tanácsadójára, a varázsló Belial-ra támaszkodva uralkodik. A három mágus, Gáspár, Menyhért és Boldizsár évek óta kutat egy jel után, ami az emberiség sorsában történő változás közeledését jelzi. És a pillanat elérkezett. Egy fényes csillag vezeti őket veszéllyel teli útjukon, és a három mágusnak egyesítenie kell különleges képességeit ahhoz, hogy még Heródes előtt megtalálják a csodálatos királyi ajándékokat, azokat, amelyek megerősítik a Királyok Királyának hatalmát. Útjuk során meg kell küzdeniük a gonosz Olbaid herceggel, és annak Mauricio nevű démonjával. Szerencsére a három bölcs mágikus erejükkel mindig legyőzik a gonosz útonállókat, s a hosszú, megtett út végén ott várja őket a csoda. A kis Jézus megszületett Betlehemben és a három királyok, Gáspár, Menyhért és Boldizsár megérkezett.








 
Fórum » Filmek műfajok szerint » Animációs - Családi - Mese - Rajzfilm » A három királyok (The 3 Wise Men / Los reyes magos - animációs film - 2003)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



fanfan (3677), tgz56 (4511), ang747 (7541), toncsi64 (12556), bluhekk (21174), szabolcscsincsak (28628), remenyi24 (31803), pm5yzk93z (37252)