Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS




  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek műfajok szerint » Kaland - Romantikus » Jobb ha hulla vagy (Better Off Dead ... - romantikus vígjáték - 1985)
Jobb ha hulla vagy
archietoshf5Dátum: Péntek, 2012-08-24, 23:35 | Üzenet # 1
Pincér
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1161
Állapot: Offline
Jobb, ha hulla vagy

Better Off Dead...



színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 1985



rendező: Savage Steve Holland
forgatókönyvíró: Savage Steve Holland
producer: Michael Jaffe
ügyvezető producer: Gil Friesen, Andrew Meyer
operatőr: Isidore Mankofsky
zene: Rupert Hine
vágó: Alan Balsam


IMDb Port Filmkatalógus



John Cusack (Lane Myer)
Diane Franklin (Monique Junet)
Curtis Armstrong (Charles De Mar)
Amanda Wyss (Beth Truss)
Daniel Schneider (Ricky Smith)
Aaron Dozier (Roy Stalin)
Vincent Schiavelli (Mr. Kerber)




Kezdjük ott, hogy adott egy középiskolás srác Lane Myer aki megszállottan szerelmes barátnőjébe, Beth Truss-ba akivel 6 hónapja jár. Majd egyik nap a csaj dobja a csávót, mondván hogy túl sokáig voltak együtt és ideje már népszerűbb srácokkal járnia. És máris elcsábítja őt Roy Stalin, egy szőke szépfiú aki a legmenőbb srác a suliban, mert ő az egyetlen aki a a városban található hegy legveszélyesebb csúcsáról - a K12-ről - élve lesiklott. Főszereplőnk persze padlót fog egyből, nem tudja kiheverni a lányt és meg nem történtté tenni 6 hónapot. Innentől kezdve a depresszió és az öngyilkossági kísérletek hada veszi kezdetét, sikertelenül. Egyik sulitársa - egyben legjobb barátja - próbálja folyton visszatartani, új dolgokra serkenteni amikkel visszahódíthatja szerelmét. Nem mellesleg apja aki rákényszeríti hogy randizzon más lányokkal és térjen vissza a társadalom körforgásába. Szomszédságukban laknak Smith-ék: Mrs. Smith és fia, Ricky aki egy csúnya, kövér, szemüveges fiú, nem mozdul ki otthonról és folyton orrcseppet szív. Ők látnak vendégül egy francia cserediáklányt, Monique-t aki látszólag semmit nem ért az angol nyelvből és egyáltalán nem beszéli. A lányról sejteni, hogy már kezdetek óta tetszik neki Lane-n és később össze is hozza őket a sors. Innentől kezdenek változni az események - Lane számára - jó irányba hiszen a francia lány is segítségére lesz és új színt visz életébe.








 
Fórum » Filmek műfajok szerint » Kaland - Romantikus » Jobb ha hulla vagy (Better Off Dead ... - romantikus vígjáték - 1985)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben



Ulti (974), tgz56 (4511), Campona (8985), tothzsolt1977 (25185), ivan65 (30812), laszlo_leblanc (35771), skodas (35870), bozarobi81 (37058)